Urządzenia i Akcesoria
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 slices
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
water1000 g
-
quinoa200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red onions thinly sliced (3 mm)400 g
-
olive oil plus 1 Tbsp15 g
-
balsamic vinegar plus 1 Tbsp30 g
-
medium eggs2
-
soft goat's cheese150 g
-
ricotta cheese150 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
18.8 g
Kalorie
1415 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Cauliflower Crust Pizza
1 godz. 20 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.