Urządzenia i Akcesoria
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 slices
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
water1000 g
-
quinoa200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red onions thinly sliced (3 mm)400 g
-
olive oil plus 1 Tbsp15 g
-
balsamic vinegar plus 1 Tbsp30 g
-
medium eggs2
-
soft goat's cheese150 g
-
ricotta cheese150 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
18.8 g
Kalorie
1415 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Balsamic Spelt Salad
20 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 Std. 10 Min
Edamame and Spinach Dip
5 Min
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.