Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 slices
Składniki
Pastry
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
water45 g
-
fine sea salt2 pinches
Filling
-
olive oil15 g
-
onions quartered150 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
milk170 g
-
large eggs3
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
goat's cheese sliced (1 cm)150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11.8 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.