Butternut Squash and Chestnut Rolls
TM5 TM6

Butternut Squash and Chestnut Rolls

4.9 (18 ocen)

Składniki

Roasted Butternut Squash

  • 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, cold
  • ½ tsp fine sea salt

Filling

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
  • 200 g cooked, peeled chestnuts
  • 3 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 30 g extra virgin olive oil
  • ½ tsp fine sea salt

Assembly

  • 1 medium egg, beaten

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
617 kJ / 148 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
12.3 g
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy