Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Chestnut Rolls
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Roasted Butternut Squash
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)800 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh sage leaves to taste5 - 6
-
cooked, peeled chestnuts200 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Assembly
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.7 g
Kalorie
617 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Apricot and Nut Stuffing
45 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Sweet Potato Curry
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min