Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Chestnut Rolls
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Roasted Butternut Squash
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)800 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh sage leaves to taste5 - 6
-
cooked, peeled chestnuts200 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Assembly
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.7 g
Kalorie
617 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Berry Liqueur
25 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 godz. 30 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min