Urządzenia i Akcesoria
Pea and Courgette Tarts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
white sandwich bread, sliced toasted10 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
onions quartered60 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
garlic clove1
-
frozen green peas defrosted175 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes diced (1 cm)150 g
-
double cream30 g
-
medium eggs2
-
ground cayenne pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.8 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
32.9 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.