Soupe de fruits secs à la cannelle

Soupe de fruits secs à la cannelle

3.8 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 orange non traitée
  • 500 g de vin rouge
  • 50 g de sucre de canne
  • 1 bâton de cannelle
  • 1 clou de girofle
  • 8 pruneaux dénoyautés
  • 4 figues sèches
  • 4 abricots secs dénoyautés
  • 60 g d'amandes décortiquées
  • 60 g de cerneaux de noix

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349 kcal / 1452 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...