Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 2 bocal
- Kalorie
- 4527 kJ / 1083 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 126 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Sauce aillée à la menthe
20min
Glace au gingembre
12 Std.
Soupe de mangue au sirop d'érable et anis vert
15 Min
Gaspacho poivron-framboise
10 min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Glace à l'estragon
12 Std.
Gaspacho de concombre aux fraises
45min
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
12hod. 45min
Glace à la moutarde
12 Std.
Glace au yaourt et à la menthe
12h 20min
Glace pistache et safran
3h 20 min