Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 2 bocal
- Kalorie
- 4527 kJ / 1083 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 126 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1h 5min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1h 15min
Lassi au concombre
5min
Glace à l'estragon
12h
Glace aux tiges de fenouil
3 Std. 25 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Crème d'aubergine à l'amande
20min
Soupe de mangue au sirop d'érable et anis vert
15 Min
Glace pistache et safran
3 Std. 20 Min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3 Std. 20 Min
Moutarde à la figue
1h
Glace au gingembre
12h