Pasta z warzyw z rosołu

Pasta z warzyw z rosołu

4.0 195 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
580 g

Składniki

  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    10 g
  • liści bazylii, świeżych
    10 g
  • ząbek czosnku
    1
  • cebuli surowej, przekrojonej na pół
    50 g
  • sera typu feta pokrojonego na kawałki
    150 g
  • cebuli ugotowanej, pokrojonej na kawałki
    50 - 80 g
  • marchewki ugotowanej, pokrojonej na kawałki
    100 g
  • korzenia pietruszki ugotowanego, pokrojonego na kawałki
    100 g
  • korzenia selera ugotowanego, pokrojonego na kawałki
    100 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ - ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 78.1 kcal / 327 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...