Pasta ze szprotów i twarogu

Pasta ze szprotów i twarogu

4.5 418 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji

Składniki

  • 30 g cebuli przekrojonej na pół
  • 5 - 10 g koperku, świeżego tylko liście
  • 180 - 200 g szprotów, w oleju odsączonych z oleju
  • 180 - 200 g twarogu, półtłustego podzielonego na kawałki
  • 20 g majonezu
  • 1 - 2 łyżeczki musztardy (opcjonalnie)
  • ½ łyżeczki soli

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 152.5 kcal / 638.5 kJ
Białko 13.7 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 338.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...