
Urządzenia i Akcesoria
Pasta ze szprotów i twarogu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
30 g cebuli przekrojonej na pół
-
5 - 10 g koperku, świeżego tylko liście
-
180 - 200 g szprotów, w oleju odsączonych z oleju
-
180 - 200 g twarogu, półtłustego podzielonego na kawałki
-
20 g majonezu
-
1 - 2 łyżeczki musztardy (opcjonalnie)
-
½ łyżeczki soli
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
152.5 kcal /
638.5 kJ
Białko
13.7 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
338.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Pasta z sera owczego
10 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min