![Semolina dumplings with mushroom sauce Semolina dumplings with mushroom sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6EF13B41-1FC1-448B-BBDF-AD310985C262/Derivates/E4D40E21-5086-4162-BE4C-01D1714FBFB8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 50.6 g
- Tłuszcz
- 38.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.7 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1346 mg
Alternatywne przepisy
Semolina custard
20 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1j 35 menit
Warm beetroot dish
50 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15 min