![Herb-salted chicken and chickpea casserole Herb-salted chicken and chickpea casserole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CA57117E-1B75-4406-8E58-9F476BBC93E7/Derivates/B78A348C-6851-41CB-AEE4-2DFD1018E6A9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 1766.5 mg
Alternatywne przepisy
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Chicken San Fernando
55min
Curry lamb cutlets
1h
Tomato basil chicken stew
35 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Chicken and cashews
55min
Beef "Burgundy"
40 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min