Urządzenia i Akcesoria
Herb-salted chicken and chickpea casserole
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Crumb
-
manchego cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sourdough bread day old80 g
-
hazelnuts, without skin roasted60 g
Herb salt
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
fresh oregano leaves only3 sprigs
-
flaked salt3 tsp
-
garlic clove1
Casserole
-
garlic clove1
-
olive oil plus 1 tbsp extra for frying30 g
-
bacon cut into pieces (1 cm)120 g
-
dried bay leaves2
-
red capsicum deseeded and cut into strips200 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
sherry vinegar20 g
-
chicken thigh fillet6
-
canned chickpeas (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh green beans trimmed150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1766.5 mg
Białko
38 g
Kalorie
1810.5 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Thai chilli chicken and basil
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Chicken in yoghurt
30 min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 godz.
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Creamy coconut chicken curry
30 min