Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pain blanc rassis
- 20 kumquats confits maison (voir "Conseil(s)")
- 15 g de beurre
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 8 petites escalopes de foie gras de canard cru
- sel
- poivre moulu
- pousses de pourpier
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2487 kJ / 596 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 80 g
Alternatywne przepisy
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Moules à la crème et au gingembre
35 dk
Gambas au romarin
40 dk
Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts
55 dk
Bulots au court-bouillon
2h
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 dk
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 dk
Pâtes aux bulots et tomates séchées
40 dk
Roulés de bar à la pancetta, purée de pommes de terre au citron
1 Std. 5 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Salade de bulots, pommes de terre, pesto de câpres et persil
40 dk
Linguine aux moules, ail et brocoli
55 dk