Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
lub ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 380 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Sauce barbecue
25 min
Sauce soubise
30 dk
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45 min
Sauce au poivre
25 min
Bloody mary
10 dk
Ketchup maison
35 min
Sauce béarnaise
40 min
Sauce béarnaise
20 min
Vinaigrette à l'orange
5 dk
Rillettes de porc et de canard
7h
Sauce tartare
10 dk