Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
lub ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 380 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Sauce moutarde à l'aneth
25min
Sauce barbecue
25min
Sauce béarnaise
20min
Sauce cocktail
10min
Sauce béarnaise
40min
Sauce cocktail
10min
Sauce choron
20min
Rillettes de porc au cidre
2u.
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Vinaigrette au miel et au sésame
20min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 Min