Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 2 branches de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3344 kJ / 800 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre de Noël
1 godz. 5 min
Sucre pomme-cannelle
5 min
Oeufs de pâques en chocolat
13h
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre pomme-confiseries au caramel
2h 15min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 min
Sucre au thym
Brak ocen
Sucre pistache
5 min
Sucre baies de goji
5 min
Sucre citron-cardamome
2h
Sel aromatisé à la sauge
5 min
Sucre à la fraise tagada
5 min