Urządzenia i Akcesoria
Körnerbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
30 Scheiben
Składniki
-
Dinkelkörner500 g
-
Mandeln100 g
-
Kürbiskerne50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz2 TL
-
Balsamico, hell30 g
-
Wasser450 g
-
Öl zum Einfetten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
4 g
Kalorie
393 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backt mehr Brot!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dinkel-Körner-Brot
2 godz. 50 min
Vollkornklotz
3 godz. 30 min
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Fitnessbrot
1 godz. 45 min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 godz. 30 min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 godz.
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Sesambrot
2 godz.
Dinkel-Möhren-Brot
1 godz. 40 min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1 godz. 10 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Vollwertbrot
2 godz. 20 min