Urządzenia i Akcesoria
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 Scheiben
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Mohn, zum AusstreuenSesam zum Ausstreuen
-
Dinkelkörner500 g
-
150 g KürbiskerneSonnenblumenkerne150 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz2 TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
7 g
Kalorie
550 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backt mehr Brot!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dunkles Landbrot
3 godz.
Dinkel-Körner-Brot
2 godz. 50 min
Joghurtbrot
2 godz.
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Fitnessbrot
1 godz. 45 min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Sonnenblumenbrot
1 godz. 20 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min
Sesambrot
2 godz.
Dinkel-Möhren-Brot
1 godz. 40 min
Vollwertbrot
2 godz. 20 min
Körnerbrot
1 godz. 40 min