
Urządzenia i Akcesoria
Weizen-Dinkel-Brot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
25 Scheiben
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Weizen440 g
-
Dinkel300 g
-
Wasser550 g
-
Leinsamen50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Weißweinessig30 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz3 TL
-
Zucker1 TL
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Kalorie
126 kcal /
527 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finessen 1/2016
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy