Dinkel-Körner-Brot
TM6 TM5 TM31

Dinkel-Körner-Brot

4.5 (577 ocen)

Składniki

  • 50 g Mandeln
  • 50 g Sonnenblumenkerne
  • 50 g Kürbiskerne
  • 270 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
  • Butter zum Einfetten
  • 500 g Dinkelmehl Type 630
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 1 ½ TL Salz

Wartości odżywcze
na 1 Scheibe
Kalorie
463 kJ / 110 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy