Edamamebohnen mit Garnelen
TM5 TM6

Edamamebohnen mit Garnelen

4.0 (90 ocen)

Składniki

  • 400 g Garnelen, roh, geschält, TK, aufgetaut, abgetropft
    lub 400 g Garnelen, roh, geschält, frisch
  • 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
  • 15 g neutrales Öl
  • 150 g Edamamebohnen, aufgetaut (siehe Tipp)
  • 1 Prise Pfeffer
  • 1 TL Salz
  • 1 TL Sesamöl

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
694 kJ / 166 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy