Urządzenia i Akcesoria
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Tofu, fest in Würfeln (2 cm)200 g
-
Garnelen, roh, geschält200 g
-
Teriyaki-Sauce3 EL
-
Schalotten20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Kerbel2 Stängel
-
Limette unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Olivenöl50 g
-
Honig2 EL
-
Orangensaft50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Wasser500 g
-
grüne Bohnen300 g
-
Sesamöl, geröstet2 EL
-
Austernpilze grob zerzupft200 g
-
Babyspinat100 g
-
Mungobohnensprossen, frisch100 g
-
Mini-Maiskolben abgetropft, längs halbiert4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
1447 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vietnamesische Bowl
1 godz. 15 min
Black-Tiger-Salat
1 godz. 30 min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Summer Rolls mit Korianderdip
1 godz.
Mango-Lachs-Bowl
40 min
Linsen-Garnelen-Bowl mit Kräutersauce
40 min
Bibimbap Bowl
1 godz. 15 min
Minestrone goes Asia
20 min
Ceasar Salad mit Kichererbsen
55 min
Thunfisch-Avocado-Bowl
40 min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 min
Couscous-Tahin-Bowl
35 min