Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de persil plat frais
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 300 g de poivrons jaunes (3) coupés en 2
- 250 g de tomates en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de grains de maïs en conserve
- 600 g d'églefin (4 filets)
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en 4
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1281 kJ / 304 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Eglefin au curry
50min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Merlan aux poireaux
30 dk
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 dk
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35min
Curry de poisson
45 dk
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 dk
Poisson au curry
55 min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 min
Blanquette de cabillaud
55 min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35min