Urządzenia i Akcesoria
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
aubergines cut in pieces (1.5 cm)200 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp for drizzling30 g
-
leeksonions100 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
chicken breast fillets (approx. 2 breasts), cut in pieces (2 cm)400 g
-
ground turmeric½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
chilli flakes¼ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
tomato purée20 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water200 g
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh coriander roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1343.8 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
1788.4 kJ /
427.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Chilli Con Carne
35 Min