Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 150 g de agua
- 300 g de filetes de merluza fresca (sin piel ni espinas)
- 8 - 10 cubitos de hielo
- 200 g de aceite de girasol
- 1 huevo
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de caldo de pescado (frío)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2375 kJ / 567 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmorejo
10min
Gazpacho de tomate y albahaca
10min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Ajoblanco
5min
Gazpacho
10min
Crema de aguacate y coco
10min
Gazpacho verde
10min
Gazpacho con cúrcuma
2h
Gazpacho de hierbabuena
10min
Salmorejo de atún ligero
1 Std. 10 Min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15min
Gazpacho de aguacate
10min