Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 150 g de agua
- 300 g de filetes de merluza fresca (sin piel ni espinas)
- 8 - 10 cubitos de hielo
- 200 g de aceite de girasol
- 1 huevo
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de caldo de pescado (frío)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2375 kJ / 567 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho de tomate y albahaca
10min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15min
Gazpacho verde
10min
Ajoblanco
5 Min
Gazpacho
10min
Gazpacho de fresas con queso feta
10min
Gazpacho con cúrcuma
2h
Gazpacho de melón
10min
Salmorejo
10min
Salmorejo de atún ligero
1h 10min
Gazpacho de mango
15 min