Tallarines con anchoas, tomates cherry y albahaca fresca

Tallarines con anchoas, tomates cherry y albahaca fresca

3.8 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 20 g de kikos
  • 12 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
  • 2 diente de ajo
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 4 - 6 filetes de anchoa en aceite
  • 10 aceitunas negras deshuesadas y en trozos
  • 1300 g de agua
  • 8 cubitos de hielo
  • agua para el bol
  • 1 cucharadita de sal
  • 320 g de tallarines
  • 10 tomates cherry

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 12.4 g
Kalorie 1741 kJ / 416 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 61.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...