Conchas con tomate fresco y queso de cabra

Conchas con tomate fresco y queso de cabra

3.5 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 80 g de queso de cabra curado cortado en trozos (2-3 cm)
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 diente de ajo
  • 300 g de tomates pera pelados sin semillas y cortados en dados (0.5-1 cm)
    300 g de tomate troceado en conserva
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas, limpias y secas)
  • 700 g de agua
  • 350 g de pasta seca tipo conchas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 1203 kJ / 288 kcal
Białko 10.13 g
Węglowodany 43.3 g
Tłuszcz 8.23 g
Błonnik 3.48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...