Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de piñones
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Białko
- 86.15 g
- Węglowodany
- 1.01 g
- Tłuszcz
- 31.72 g
- Błonnik
- 2.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao con langostinos
1j
Solomillos de pollo con setas
1j
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Calamares encebollados
1j
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Bacalao mozárabe
50 menit
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min