Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de piñones
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Białko
- 86.15 g
- Węglowodany
- 1.01 g
- Tłuszcz
- 31.72 g
- Błonnik
- 2.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Dorada con salsa Bercy
35 Min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao mozárabe
50 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min
Bacalao con chirlas
45min
Dorada a la veneciana
55 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min