Mozzarella and Tomato Pancake Stack

Mozzarella and Tomato Pancake Stack

3.7 24 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

Pancakes
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • plain flour
    125 g
  • whole milk
    300 g
  • medium eggs
    2
  • fine sea salt
    1 pinch
Tomato Sauce
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    80 g
  • celery stalks cut in pieces
    60 g
  • olive oil
    15 g
  • tinned chopped tomatoes
    800 g
  • bay leaf
    1
  • pomegranate molasses
    1 tsp
  • tomato purée
    1 tsp
  • unsalted butter
    1 Tbsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
Béchamel
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    35 g
  • plain flour
    35 g
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • whole milk
    425 g
Assembly
  • mozzarella cheese drained, diced (1 cm)
    240 g
  • fresh basil leaves only, chopped
    1 bunch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 457 kcal / 1909 kJ
Białko 20.7 g
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 33.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...