Urządzenia i Akcesoria
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Pancakes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
plain flour125 g
-
whole milk300 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 pinch
Tomato Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
celery stalks cut in pieces60 g
-
olive oil15 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
bay leaf1
-
pomegranate molasses1 tsp
-
tomato purée1 tsp
-
unsalted butter1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Béchamel
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing35 g
-
plain flour35 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
whole milk425 g
Assembly
-
mozzarella cheese drained, diced (1 cm)240 g
-
fresh basil leaves only, chopped1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.7 g
Kalorie
1909 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Węglowodany
33.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min