Urządzenia i Akcesoria
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Pancakes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
plain flour125 g
-
whole milk300 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 pinch
Tomato Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
celery stalks cut in pieces60 g
-
olive oil15 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
bay leaf1
-
pomegranate molasses1 tsp
-
tomato purée1 tsp
-
unsalted butter1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Béchamel
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing35 g
-
plain flour35 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
whole milk425 g
Assembly
-
mozzarella cheese drained, diced (1 cm)240 g
-
fresh basil leaves only, chopped1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.7 g
Kalorie
1909 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Węglowodany
33.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veggie Wellington
2 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Pea Quiche
1 godz.
Vegetable Stroganoff
30 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min