Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 40 g di olio extravergine di oliva, + q.b. per ungere
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra (20 g)
lub 1 bustina di lievito secco - 250 g di acqua, tiepida
- 600 g di farina + q.b. per infarinare
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 300 g di mozzarella, a pezzi
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
600
g di salsiccia di maiale, affumicata, a pezzi (2-3 cm)
lub 600 g di salsiccia cruda, a pezzi (2-3 cm) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stufato di maiale alla greca
Brak ocen
Gratin di patate
1h 10min
Penne alla puttanesca
35 min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Torta salata con funghi
45min
Biscotti con confetti di cioccolato colorati_Emulator issue
1h
Treccia al burro a 6 capi
Brak ocen
Treccia bernese
1h 45min
Cannelloni
1h 20 min
Torta tiepida al cioccolato
1u. 15min