
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia con salsiccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pezzi
Składniki
Impasto
-
di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere40 g
-
di latte50 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito di birra (20 g)½ cubetto
-
di acqua tiepida250 g
-
di farina + q.b. per infarinare600 g
-
di sale1 cucchiaino
Farcitura
-
di mozzarella a pezzi300 g
-
di olio extravergine di oliva2 - 3 cucchiai
-
di salsiccia di maiale, affumicata a pezzi (2-3 cm)600 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
665 kcal /
2784 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria