Rotolo al prosciutto e formaggio

Rotolo al prosciutto e formaggio

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
20 porzioni

Składniki

  • 200 g di acqua
  • 50 g di olio di oliva
  • ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
  • 400 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di formaggio
  • 200 g di prosciutto a pezzi
  • 1 tuorlo d'uovo per spennellare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 159 kcal / 665 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...