
Urządzenia i Akcesoria
Rotolo al prosciutto e formaggio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
20 porzioni
Składniki
-
di acqua200 g
-
di olio di oliva50 g
-
di lievito fresco (20 g)½ cubetto
-
di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro400 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di formaggio200 g
-
di prosciutto a pezzi200 g
-
tuorlo d'uovo per spennellare1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
159 kcal /
665 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria