Stufato di agnello

Stufato di agnello

5.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio
    6
  • di olio extravergine di oliva
    100 g
  • di carne di agnello per spezzatino, disossata (3 cm x 3 cm)
    900 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    3 pizzichi
  • di paprica
    ½ cucchiaio
  • di aceto
    2 cucchiai
  • di timo fresco
    1 rametto
  • di origano fresco
    ½ cucchiaino
  • foglia di alloro secca
    1
  • di vino bianco
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 339 kcal / 1418 kJ
Białko 14.84 g
Tłuszcz 30.57 g
Węglowodany 1.17 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...