
Urządzenia i Akcesoria
Stufato di agnello
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
-
spicchi di aglio6
-
di olio extravergine di oliva100 g
-
di carne di agnello per spezzatino, disossata (3 cm x 3 cm)900 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe macinato3 pizzichi
-
di paprica½ cucchiaio
-
di aceto2 cucchiai
-
di timo fresco1 rametto
-
di origano fresco½ cucchiaino
-
foglia di alloro secca1
-
di vino bianco50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
339 kcal /
1418 kJ
Białko
14.84 g
Tłuszcz
30.57 g
Węglowodany
1.17 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria