Urządzenia i Akcesoria
Chilli crab pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
eschalots3
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste2 - 3
-
white wine50 g
-
cooked crab meat (see Tips)280 g
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
salt1 tsp
-
boiling water1000 g
-
angel hair pasta200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
927.2 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1658.4 kJ /
394.9 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
48.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Thai-style fish cakes
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Mussels in coconut milk
25 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.