Urządzenia i Akcesoria
Penne with mussels
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves onlyfresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
water plus extra as needed250 g
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
eschalots cut into halves30 g
-
garlic cloves3
-
½ tsp dried chilli flakesfresh red chilli (opcjonalnie) small, deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine (opcjonalnie)50 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
tomato paste40 - 50 g
-
salt1 pinch
-
penne pasta or similar short dried pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2011 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Pizza dough with a trio of toppings
2 Std. 10 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 Std.
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Chilli mussels with risoni
35 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Garlic prawns
25 Min