Urządzenia i Akcesoria
Vegetable liquid stock (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
1555 g
Składniki
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1555 g
Sód
5592.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1584 kJ /
378.6 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
21.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Vegan ube ice cream
24 godz. 10 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Pumpkin soup
30 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Wholegrain scones
30 min
Rice crackers
55 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Warming amaranth porridge
50 min