Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de chocolate relleno de nata
- 4 huevos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de azúcar
- 90 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear el molde)
- 20 g de cacao puro en polvo
- 250 g de nata montada
- 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar el molde)
- 200 g de agua
- 100 g de ron
Relleno de mousse de trufa
- 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 5 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 5 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 4 gotas de vinagre
Terminación
- 100 g de frutos rojos frescos variados para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 31.2 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Tarta Dobos
2 Std. 40 Min
Cheesecake con salsa de caramelo
4óra 20p
Tronco de Navidad con frutas frescas
5h 30min
Fraisier
6j 20 menit
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3sa 15 dk
Flan de París con merengue
10h
Postre cuatro capas
4h 10min
Cheesecake de natillas y merengue
1 Std. 30 Min
Pasteles de chocolate y vainilla
11 Std.
Brownie flan
5h 15min
Tarta de chocolate
40min