Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla cortada en trozos (y algo más para pincelar)
- 1 pellizco de sal
- 100 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 500 - 600 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Białko
- 5.89 g
- Węglowodany
- 31.14 g
- Tłuszcz
- 24.59 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kouign-amann
4u. 10min
Florentinos
1h 15min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Glaseado blanco
5 Min
Trenzas de avellana
1u. 45min
Fritos de zanahoria
1h 10min
Tulipas
50min
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15min
Salsa de toffee al café
10min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30min
Tarta fondant
5 godz. 30 min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h