Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno de chocolate
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de agua
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar glas
- 75 g de maicena para rebozar
Masa choux
- 120 g de harina de repostería
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharaditas de azúcar
- 4 huevos
Buñuelos
- 500 g de aceite para freír
- 50 g de azúcar para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 445 kJ / 106 kcal
- Białko
- 1.28 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 8.45 g
- Błonnik
- 0.84 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta San Marcos
4h
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Tarta a los tres chocolates
4h 40min
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5h 15 min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Bombón helado de chocolate
5h
Tarta bombón de avellanas
7h
Tarta de trufa y nata
10 godz. 15 min
Cañas de nata
30min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min