
Urządzenia i Akcesoria
Buñuelos rellenos de chocolate
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz.
50 unidades
Składniki
Relleno de chocolate
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos300 g
-
de agua80 g
-
de nata (35% de grasa)250 g
-
de azúcar glas75 g
-
de maicena para rebozar75 g
Masa choux
-
de harina de repostería120 g
-
de agua150 g
-
de mantequilla en trozos80 g
-
de sal1 pellizco
-
de azúcar2 cucharaditas
-
huevos4
Buñuelos
-
de aceite para freír500 g
-
de azúcar para espolvorear50 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
106 kcal /
445 kJ
Białko
1.28 g
Tłuszcz
8.45 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
0.84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania