Wersje kompatybilne
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de nata (35% de grasa)
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de azúcar
- 100 g de leche entera
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- 20 g de cacao puro en polvo
Salsa de toffee al café
- 100 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de café soluble
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2348 kJ / 562 kcal
- Białko
- 4.88 g
- Węglowodany
- 39.06 g
- Tłuszcz
- 42.87 g
- Błonnik
- 11.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Pudin de chocolate y queso con cookies
4h 20 min
Florentinos
1h 15min
Pie de chocolate y merengue
10 Std.
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3h 15min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2h 15min
Crema de caramelo
2h 10min
Mini cheesecake de plátano
2h 20 min
Flan de París con merengue
10 Std.
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15min
Tarta de limón y chocolate
2u.
Crema catalana de chocolate
40min