Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de vino dulce
- 280 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Fritura y montaje
- 500 g de aceite para freír
- 700 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar glas (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1486 kJ / 355 kcal
- Białko
- 3.09 g
- Węglowodany
- 18.05 g
- Tłuszcz
- 30.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta San Marcos
4h
Xuxos de crema
1h 30min
Crema pastelera
10min
Carbayones
1 Std. 25 Min
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Tarta de trufa y nata
10 godz. 15 min
Buñuelos con crema de azafrán
40min
Canutillos de crema
3 Std.
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Napolitanas de crema
4u. 45min
Bambas de nata
1h 50 min.
Buñuelos de viento
1h