Urządzenia i Akcesoria
Cañas de nata
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
14 unidades
Składniki
Masa
-
100 g aceite de girasol
-
100 g de vino dulce
-
280 g de harina de repostería
-
1 pellizco de sal
Fritura y montaje
-
500 g de aceite para freír
-
700 g de nata montada
-
2 cucharadas de azúcar glas (para espolvorear)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
3.09 g
Kalorie
1486 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
30.1 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
18.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Brazo de gitano
3 Std.
Crema pastelera
10 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Canutillos de crema
3 Std.
Tarta Saint-Honoré
3 Std.
Tarta Dobos
2 Std. 40 Min
Crema de lima
2 Std. 20 Min
Pasteles de chocolate y vainilla
11 Std.
Buñuelos de viento
1 Std.