
Urządzenia i Akcesoria
Cañas de nata
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
14 unidades
Składniki
Masa
-
100 g de aceite de girasol
-
100 g de vino dulce
-
280 g de harina de repostería
-
1 pellizco de sal
Fritura y montaje
-
500 g de aceite para freír
-
700 g de nata montada
-
2 cucharadas de azúcar glas (para espolvorear)
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
355 kcal /
1486 kJ
Białko
3.09 g
Tłuszcz
30.1 g
Węglowodany
18.05 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania