Roscos de vino

Roscos de vino

4.1 38 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
40 unidades

Składniki

  • 310 g de harina de fuerza
  • 310 g de harina de repostería
  • 100 g de avellanas tostadas
  • 240 g de azúcar glas
  • 250 g de manteca de cerdo ibérico
  • ½ cucharadita de canela molida
  • 250 g de vino dulce

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 149 kcal / 624 kJ
Białko 1.87 g
Tłuszcz 7.93 g
Węglowodany 17.36 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...