Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 6 claras de huevo (180 g)
- 200 g de azúcar glas
- 1000 g de nata (35% de grasa) muy fría
Terminación
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de virutas de chocolate (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2182 kJ / 522 kcal
- Białko
- 5.33 g
- Węglowodany
- 32.67 g
- Tłuszcz
- 41.13 g
- Błonnik
- 2.42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de chocolate y pasas al brandy
5h
Helado de chocolate
12h
Helado de vainilla
12h
Helado de leche con aroma de anís
7 Std.
Helado de caramelo
4h 20min
Helado de yogur
6 Std. 15 Min
Helado de corte de nata y chocolate
8h 15min
Helado de brownie
5 godz. 40 min
Helado de toffee
4 godz. 30 min
Helado de stracciatella
8h 15min
Helado de avellana
5h 10min
Helado de fresa y yogur
5min