Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 50 g de agua
- 230 g de harina de fuerza
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de aceite de oliva
- 100 - 150 g de manteca de cerdo a temperatura ambiente
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 12 unidades
- Kalorie
- 10104 kJ / 2424 kcal
- Białko
- 33.6 g
- Węglowodany
- 235.2 g
- Tłuszcz
- 148.4 g
- Błonnik
- 9.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magdalenas de nata
1 Std.
Bambas de nata
1 godz. 50 min
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Baguette
3h 45min
Almoixàvenas
1h 30 min
Coca de vidre con almendra
2 godz. 15 min
Xuxos de crema
1h 30 min
Coca de llanda
40 Min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 Std.
Suizos
2h 30 min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30 min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min