Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de leche (a temperatura ambiente)
- 2 cucharadas de café soluble
- 450 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 150 g de azúcar glas
- 25 - 30 bizcochos de soletilla
- 50 g de café solo (fuerte)
- 100 g de almendras troceadas tostadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2005 kJ / 480 kcal
- Białko
- 4.41 g
- Węglowodany
- 22.26 g
- Tłuszcz
- 41.43 g
- Błonnik
- 3.67 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta San Marcos
4h
Pastel de piña y crema
2h 45min
Crema pastelera
10 Min
Tiramisú
5 Std. 20 Min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Tarta Dobos
2h 40min
Tarta de turrón
1 Std. 20 Min
Tarta cuajada de caramelo
2h 10min
Tarta de chocolate blanco y negro
1 Std. 25 Min
Flan de café
4h 20min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30min
Brazo de gitano
3 Std.