Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de leche (a temperatura ambiente)
- 2 cucharadas de café soluble
- 450 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 150 g de azúcar glas
- 25 - 30 bizcochos de soletilla
- 50 g de café solo (fuerte)
- 100 g de almendras troceadas tostadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2005 kJ / 480 kcal
- Białko
- 4.41 g
- Węglowodany
- 22.26 g
- Tłuszcz
- 41.43 g
- Błonnik
- 3.67 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de piña y crema
2sa 45 dk
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24u.
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4sa 30 dk
Tarta de almendra con crema de vainilla
2 Std. 15 Min
Tarta de queso mascarpone (sin azúcar)
5 Std.
Tarta de turrón
1 Std. 20 Min
Cheesecake de chocolate y café
3 Std. 20 Min
Flan de café
4óra 20p
Tarta de manzana y flan
3 Std. 20 Min
Tarta de queso suiza
4 godz. 10 min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4sa 30 dk
Tarta San Marcos
4h