Urządzenia i Akcesoria
Spicy Minced Chicken Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Thai sticky rice20 g
-
chicken breasts cut in pieces400 g
-
water100 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)5 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
shallots halved80 g
-
spring onions cut in lengths (2 cm)4
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fish sauce1 Tbsp
-
lime juice1 Tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
sugar½ tsp
-
little gem lettuce heads, leaves separated2
-
cucumber sliced (3 mm)100 g
-
fresh bean sprouts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.1 g
Kalorie
622 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minced raw meat
35min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Beef Noodle Pho
45min
Beef Rendang
2h 30min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps
30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Thai Green Curry Paste
15min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Green Curry Chicken
55min