Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pecorino
- 100 g de chorizo, coupé en morceaux
- 40 g de tomates séchées
- ½ c. à café de paprika
- 200 g de feta
- 100 g de mascarpone
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 689.4 kJ / 166.9 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eclairs saumon-Passion
2h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Petits sablés au pesto rosso
2h
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Crème ibérique
5min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2j 15 menit
Bouchées chèvre-raisin
1h
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Tartinade de chorizo
5min