Crema di ceci con vongole

Crema di ceci con vongole

4.5 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    35 g
  • di ceci in scatola scolati e sciacquati
    400 g
  • di vongole fresche e spurgate
    800 g
  • di brodo vegetale
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 130 kcal / 546 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 6.9 g
Błonnik 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...