
Urządzenia i Akcesoria
Crema di ceci con vongole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati1 rametto
-
di olio extravergine di oliva + q.b.35 g
-
di ceci in scatola scolati e sciacquati400 g
-
di vongole fresche e spurgate800 g
-
di brodo vegetale500 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
130 kcal /
546 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

I tesori del mare
10 Przepisów
Włochy
Włochy