
Urządzenia i Akcesoria
Risotto timo e toma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
5 porzioni
Składniki
-
di timo fresco + q.b.3 - 4 rametti
-
spicchio di aglio a metà1
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)400 g
-
di vino bianco60 g
-
di acqua900 g
-
dado per brodo vegetale1
-
di sale1 cucchiaino
-
di formaggio Toma piemontese a dadini100 - 150 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
466.6 kcal /
1952.3 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
61.1 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza uova
5 Przepisów
Włochy
Włochy