Risotto timo e toma

Risotto timo e toma

4.7 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
5 porzioni

Składniki

  • di timo fresco + q.b.
    3 - 4 rametti
  • spicchio di aglio a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    400 g
  • di vino bianco
    60 g
  • di acqua
    900 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di formaggio Toma piemontese a dadini
    100 - 150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 466.6 kcal / 1952.3 kJ
Białko 14.1 g
Tłuszcz 18.4 g
Węglowodany 61.1 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...