
Urządzenia i Akcesoria
Purè di patate e barbabietola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
-
di acqua500 g
-
di patate pelate e a pezzi (2 cm circa)500 g
-
di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)400 g
-
di panna (min. 30% di grassi)100 g
-
di latte100 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pepe nero macinato2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
147 kcal /
621 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Verdure in crema
10 Przepisów
Włochy
Włochy