
Urządzenia i Akcesoria
Pasticcio di carne e mele in crosta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 fette
Składniki
Pasta brisée
-
di farina tipo 00250 g
-
di burro a pezzi100 g
-
di sale1 pizzico
-
di acqua fredda70 g
Ripieno
-
spicchio di aglio senza anima1
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate4 rametti
-
di carne trita di maiale650 g
-
di speck a striscioline (larghe 1 cm circa)50 g
-
di coppa di maiale a striscioline (larghe 1 cm circa)100 g
-
di vino bianco secco2 cucchiai
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di mele verdi Granny Smith, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)200 g
-
di carota lessa90 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
410 kcal /
1715 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
23.4 g
Węglowodany
27.6 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Carne di maiale
10 Przepisów
Włochy
Włochy