Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 pizzichi di curcuma in polvere
- 16 fette di lonza di maiale sottili
- 150 g di Provolone piccante a cubetti (2x2 cm)
- 16 pizzichi di sale + q.b.
- 16 pizzichi di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 300 g di riso Venere (cottura 20 minuti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2715 kJ / 649 kcal
- Białko
- 49.8 g
- Węglowodany
- 65.9 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo al lime e carciofi
45min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Tranci di pesce spada con salsa all'ananas
1h 20min
Uovo di Pasqua con sorpresa
2 godz. 25 min
Chop suey ai gamberi
1h
Involtini tricolore al cartoccio
45min
Torta salata di pollo al basilico
1h 25min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Bignè con tre mousse
2h
Spaghetti con sugo sfizioso
20 Min