Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de poireaux (2), en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 6 tranches de pancetta
- 4 œufs
- 300 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 873 kJ / 209 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 godz. 5 min
Soufflé aux endives et parmesan
1 Std. 20 Min
Courgette au jambon
1 Std.
Petits flans de carotte à l'estragon
1 Std. 50 Min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 min
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50min
Galettes de chou-fleur au cumin
35min
Clafoutis au jambon et aux petits pois
1 Std. 15 Min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Parmentier de veau au potimarron
1 Std. 10 Min
Clafoutis au thon et aux oignons
1 Std.
Petits cakes courgette-chorizo
1 godz. 5 min