
Urządzenia i Akcesoria
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porcji
Składniki
-
sera pecorino pokrojonego na kawałki300 g
-
ziemniaków pokrojonych w 2 mm plastry750 g
-
soli2 łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
241.2 kcal /
1010.1 kJ
Białko
13.1 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
17.9 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA SARDYŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Lasagne z topinamburem
1 godz. 20 min
Kokosowy chłodnik z awokado
15 min
Farfalle z pomidorami i karmelizowanym fenkułem
55 min
Spaghetti z cytrusowo-porowym pesto (TM5, TM6)
45 min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1 godz. 40 min
Zapiekanka ziemniaczana z cebulą
1 godz. 10 min
Makaron po liguryjsku
45 min
Pilaw z rodzynkami i orzeszkami piniowymi
40 min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2 godz.
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1 godz. 10 min
Medaliony ziemniaczane z salsą z pomidorów i awokado
45 min
Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta
1 godz. 20 min